Easy-Up tenten

Weinig tijd maar toch een partytent nodig bij uw feest? Dan zijn de ' Easy up tenten' de uitkomst voor u. De naam van deze tent is niet overdreven, want de tent kan letterlijk binnen één minuut staan. Daarna is het nog wel belangrijk dat de tent wordt vast gemaakt. De maten van de easy up tent variëren tussen 2x2 tot 3x6 maar kunnen ook gekoppeld worden tot grotere formaten. Alle easy up tenten worden geleverd met voldoende zijwanden en kopwanden, zodat uw gasten uit de wind en regen zitten. Wilt u meer informatie over de easy up tenten van Gaaf! verhuur, neem dan gerust contact met ons op.

Alle easy-up tenten

Easy Up Tent 3x3m Zand *nieuw*

Easy Up Tent 3x3m Zand *nieuw*

Afmetingen DxBxH
3,0 x 3,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers
± 15 personen
1 dag
61,98
excl. BTW
1 dag
75,00
incl. BTW
Easy Up Tent 3x3m Zwart *nieuw*

Easy Up Tent 3x3m Zwart *nieuw*

Afmetingen DxBxH
3,0 x 3,0 x 3,5 m²
Aantal gebruikers
± 15 personen
1 dag
61,98
excl. BTW
1 dag
75,00
incl. BTW

 

Easy-Up Partytenten Huren Rotterdam

Het weer in Nederland werkt niet altijd even goed mee. Voorkom dat je evenement in het water valt en huur een easy up- partytent die binnen letterlijk 1minuut klaarstaat. Bekijk het assortiment te huren easy - up partytenten voor feesten en/of andere kleine gelegenheden in verschillende maten en kleuren.

De te huren easy-up partytenten uit de Gaaf! verhuur collectie zijn 100% waterdicht. Uiteraard kan harde wind ook vervelend zijn en daarom verzorgen wij verhuur van partytenten met winddichte zijwanden. Vervolgens kun je er zelf voor kiezen of je de tent helemaal afsluit of deels openlaat. Wil je een partytent huren voor een zomers evenement? Dan heb je misschien liever partytent verhuur zonder wanden. Daarom verhuren wij ook flex partytenten. Deze te huren feesttenten staan op stevige stokken en hebben een hoog plafond om veel open ruimte te creëren en gasten tegelijkertijd tegen de zon te beschermen.

 

Gaaf! verhuur bouwt de easy-up partytent op en af

Naast dat wij allerlei soorten partytenten verhuren, bieden wij tevens een bezorgservice en op- en afbouw service aan. Je kunt de te huren feesttent ook op locatie ophalen, maar soms komt het erg goed uit als deze door ons gebracht wordt en binnen een mum van tijd staat. Daarnaast is voor sommige tenten toezicht van een volwassene verplicht. In het geval van opblaasbare partytent verhuur heb je apparatuur nodig om de tent op te zetten.

Heb je vragen over de soorten partytenten die wij verhuren en de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem contact op met ons team. Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies.

 

Advies op locatie Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!

Gaaf! verhuur is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.