Flex Tent 5x7,5m

Aantal:

774,95

1 dag 

excl. BTW

937,69

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Flex Tent 5x7,5m
>
  • Flex Tent 5x7,5m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5.0 x 7.5m
Transport advies
Bezorging Noodzakelijk
Op-/ afbouw advies
Op- en Afbouw inbegrepen.

Omschrijving

Flex Tent 5x7,5m

Deze tent bied onderdak voor 37.5m², met op en afbouw inbegrepen!

De tent moet eerst in zn geheel uitgelegd worden, voordat hij gebouwd wordt / 'omhoog gaat'.
Let op! Wij werken we met lange haringen die we +-2.5m rondom de tent 1meter diep slaan. Is daar genoeg ruimte voor, is de ondergrond daar geschikt voor en kunnen we daar expliciet toestemming voor krijgen? Wij horen het graag.

Door het bijzondere transport van deze tenten berekenen wij hier 50,- toeslag op de vervoerskosten voor. Deze is reeds in de huurprijs meegenomen.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

660,00

1 dag

excl. BTW

798,60

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

90,00

1 dag

excl. BTW

108,90

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen