Flex Tent 10.5x15m

Aantal:

1.699,95

1 dag 

excl. BTW

2.056,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Flex Tent 10.5x15m
>
  • Flex Tent 10.5x15m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
10,0 x 15,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
150m²
Transport advies
Bezorging Noodzakelijk
Op-/ afbouw advies
Op- en Afbouw inbegrepen.

Omschrijving

Flex Tent 10.5x15m 

Let op met ingang van 31-01-23 rekenen wij helaas hogere prijzen voor deze producten. Dit door steigende kosten in de branche.

Deze tent bestaat uit twee of meerdere delen die aan elkaar verbonden worden om één gehele tent te vormen. Deze tent bied onderdak voor 150m², met op en afbouw inbegrepen!

De tent moet eerst in zn geheel uitgelegd worden, voordat hij gebouwd wordt / 'omhoog gaat'. 
Let op! Wij werken we met lange haringen die we +-2.5m rondom de tent 1meter diep slaan. Is daar genoeg ruimte voor, is de ondergrond daar geschikt voor en kunnen we daar expliciet toestemming voor krijgen? Wij horen het graag.

Door het bijzondere transport van deze tenten berekenen wij hier 50,- toeslag op de vervoerskosten voor. Deze is reeds in de huurprijs meegenomen.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

960,00

1 dag

excl. BTW

1.161,60

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

150,00

1 dag

excl. BTW

181,50

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen