Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

Outdoor activiteiten voor in de zomer? Dit zijn de mogelijkheden!

Ja hoor, het is zomer! Tijd om lekker naar buiten te gaan en actief bezig te zijn in het zonnetje. Je kunt natuurlijk op een tuinstoel ploffen en een fijn boek lezen, dat is heerlijk zo op z’n tijd. Maar een beetje bewegen en actief bezig zijn is toch ook niet verkeerd? Je kunt allerlei outdoor activiteiten verzinnen voor in de zomer. En natuurlijk hoef je niet gelijk een stormbaan te huren om het naar je zin te hebben. Maar… het kan wel!

 1. Springkussens

Niets zo leuk voor kinderen als een gaaf springkussen om lekker op uit te razen. En zeg nou zelf, ook als je geen kind meer bent is een springkussen hartstikke leuk. Ook als je niet zoveel ruimte hebt, is er een springkussen te vinden om je een dag, weekend of vakantieweekje mee te vermaken. Je kunt zo groot uitpakken als je wilt en om het extra leuk te maken kun je een springkussen kiezen in een thema. Hoe leuk is het om heen en weer te bouncen op een piratenboot, in de jungle of in een heus luchtkasteel? Geweldig toch?

  1. 2. Stormbanen

Heb je een dag in het verschiet met vrienden, familie of collega’s? Dan is een stormbaan huren een hartstikke leuk idee. Het wakkert de competitie tussen mensen lekker aan en iedereen komt even in beweging. Ook kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op een stormbaan, want ze zijn vaak voorzien van hoge glijbanen en uitdagende sluiproutes. Hartstikke veilig, want vallen doet geen pijn. Is het mooi weer? Dan kun je ook een waterbaan kiezen, om de actie een extra dimensie te geven. Wie durft de uitdaging aan?

  1. 3. Spelletjes

Niets zo leuk als lekker wat welbekende spelletjes met elkaar te spelen. Oud-Hollands blikgooien zal iedereen nog wel kunnen, maar hoe zit het met de zenuwen? Speel maar eens een spel Mikado of Jenga om te ontdekken wie er over een vaste hand beschikt. Het XL schaakspel houdt de grijze massa scherp en met de haakse sjoelbak komen de tactische spelers het best tot hun recht. Voor elk wat wils dus, huur een paar spelletjes en maak er een mooie zomer van met z’n allen.

Wil je weten welke activiteiten je nog meer kunt doen deze zomer of wil je weten hoe het zit met praktische zaken? Neem dan gerust contact op om zaken eens rustig door te spreken.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners