Dit is waarom een waterdichte partytent een must-have is

woensdag 19 juli 2023

Bescherming tegen regen en wind

Terwijl jij je feest aan het plannen bent, is het vaak nog niet duidelijk wat de weersverwachting is. En zelfs als je wel al een indicatie hebt, kan het weer in Nederland soms opeens omslaan. Een goede voorbereiding is daarom altijd nodig. Een regenbestendige partytent is precies om die reden altijd een uitstekend idee. De tent beschermt jouw gasten tegen eventuele regen. Wil je ook nog tegen wind beschermd zijn? Kies dan voor een partytent met winddichte wanden. En blijkt het op de feestdag toch mooi weer te zijn? Laat de tent dan deels open en geniet van de schaduw in de tent.

Een bar of buffet in een waterdichte partytent

Een regenbestendige partytent is niet alleen heel erg fijn om jouw gasten in onder te brengen, maar is ook de ideale plek voor een bar of buffet. Door het eten en drinken in een tent te zetten, bescherm je het tegen weersinvloeden. Als de tent afgesloten is met wanden, komen ook insecten minder snel de tent binnen. Wil je jouw gasten ook de gelegenheid geven om in de tent van hun hapje of drankje te genieten? Dan is een biertafel huren een uitstekend idee. Zo heeft iedereen een plekje om te eten en te drinken.

Is een partytent altijd waterdicht?

Of een partytent waterdicht is, hangt af van het materiaal waarvan de tent gemaakt is. Als je kiest voor een partytent van Gaaf! Verhuur kies je altijd voor een waterdichte partytent. Wij garanderen dat de partytent regenbestendig is. Zo valt jouw evenement nooit in het water. Op zoek naar een extra aanvulling op je feest? Een springkussen huren is een goed idee!

Op zoek naar een partytent dat waterdicht is? Neem contact met ons op!

We verhuren de waterdichte partytenten in diverse maten. Voor kleine en grote evenementen is er altijd een passende oplossing.  Je kunt de partytent in de meeste gevallen heel eenvoudig zelf opzetten, maar we bieden ook een op- en afbouwdienst aan. Heb je hier vragen over of wil je iets anders weten over onze producten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de juiste producten voor jouw feest.

Terug naar het nieuwsoverzicht