Thema sport en spel: leuke ideeën voor spelverhuur op je volgende feest

woensdag 17 mei 2023

thema sport en spel

Geef jij binnenkort een feest met het thema sport en spel? Dan mogen geweldige spellen en activiteiten natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig hebben we bij Gaaf! Verhuur een aantal fantastische sport en spelmaterialen die perfect bij dit thema passen. We zetten een paar van de leukste voor je op een rij, zodat je zelf kunt kiezen welke het beste bij jouw thema sport en spel feest passen.

Buikschuifbanen: plezier voor jong en oud

Neem een aanloop, spring op je buik op de buikschuifbaan en glijd helemaal door tot aan het einde. Het principe van buikschuifbanen is ontzettend eenvoudig, maar juist daardoor zo ontzettend leuk. Buikschuifbanen zijn bovendien leuk voor jong en oud. Dat maakt een buikschuifbaan zo geschikt voor op jouw feest met het thema sport en spel. 

Bowlen, maar dan anders

Bowlen is altijd een erg populaire activiteit, maar heb je ook weleens van Voetbalbowling gehoord? Het doel blijft hetzelfde, namelijk zoveel mogelijk kegels omgooien. De manier waarop jullie dat gaan doen is wel anders. In Voetbalbowling gebruik je namelijk, niet heel verrassend, een voetbal. Zo geef je de populaire activiteit een leuke twist.

XXL spellen: herkenbaar en extra groot

Vind jij het leuk om op je feest met het thema sport en spel herkenbare spellen te laten spelen? Dan zijn de verschillende XXL spellen zeker een aanrader. Dit zijn bekende spellen, maar dan in een extra grote variant. Speel bijvoorbeeld XXL Twister, XXL dammen of XXL Vier op een rij. Zowel voor kinderen als voor volwassenen zijn deze spellen erg leuk. En door hun grote formaat ziet het er ook nog eens fantastisch uit op jouw feest. Heb je meer behoefte aan XXL springkussens? Dat is ook zeker een aanrader!

Organiseer een wedstrijdje met Zeskamp spellen

Vind je het leuk om tijdens je feest thema sport en spel een wedstrijd te organiseren? Dan is een pakket met Zeskamp spellen precies wat je nodig hebt. In zo’n pakket zitten verschillende vermakelijke spellen, waarmee teams het tegen elkaar op kunnen nemen. Wie weet de verschillende activiteiten het best te voltooien en kroont zich daarmee tot winnaar? 

Stel je eigen sport- en spelletjesdag samen met het thema sport en spel

Weet jij al precies welke activiteiten je op jouw feest wil aanbieden? Dan kun je deze eenvoudig via de website van Gaaf!Verhuur huren. Heb je nog vragen over de verschillende materialen of wil je hulp bij het samenstellen van een uniek sport- en spelpakket? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden al jouw vragen en helpen je bij het vinden van de leukste activiteiten binnen het thema sport en spel.

Terug naar het nieuwsoverzicht