De evenementen eyecatcher, waarom een springkussen huren het beste is

dinsdag 11 april 2023

Plezier voor jong en oud

Zie jij de lachende gezichten van de kinderen al voor je zodra ze een springkussen zien staan? Kinderen vinden springen op een springkussen vaak helemaal geweldig. Maar niet alleen de kleintjes genieten van een springkussen. Ook volwassenen kunnen op een springkussen zich weer even helemaal kind voelen. En zelfs als je geen zin hebt om zelf te springen, kun je genieten van het plezier van anderen. Zo voegt een springkussen echt veel aan je evenement toe.

Altijd passend bij jouw thema

Springkussens zijn te huur in allerlei soorten en maten. Geef jij een themafeest? Dan is de kans groot dat er een bijpassend springkussen te huur is. Van sneeuwpoppen tot prinsessen en van racebanen tot aan simpele vrolijke kleurtjes, alles is mogelijk. Daarbij hebben verschillende springkussens verschillende afmetingen en toevoegingen. Zo zijn er springkussens met glijbaan voor extra veel plezier. Ook zijn er kleine springkussens, zodat je zelfs als je weinig ruimte hebt toch kunt genieten van het plezier van een springkussen.

Lage kosten voor een dag plezier

Het huren van een springkussen kost uiteraard geld, maar deze kosten zijn een stuk lager dan je misschien zou verwachten. De prijs van het springkussen hangt af van het formaat en de speciale toevoegingen, maar vaak heb je voor nog geen €100 een geweldig springkussen op je evenement staan. Je huurt een springkussen altijd voor een hele dag, dus voor dat geld kan iedereen de hele dag naar hartelust springen. 

Een springkussen geeft een feestelijk tintje

Een springkussen is een echte eyecatcher op jouw evenement. Zodra iemand een springkussen ziet staan, is het duidelijk dat daar wat leuks te beleven valt. Zo werkt een springkussen ook als uitnodigende eyecatcher voor jouw evenement.

Ook een springkussen huren?

Ben jij overtuigd dat een springkussen huren het beste idee voor jouw evenement is? Dan huur je bij Gaaf! Verhuur eenvoudig een springkussen dat bij jouw volgende evenement past. Heb je vragen over het huren van een springkussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over het huren van een springkussen, zodat je zelf kunt ervaren waarom een springkussen zo’n geweldig idee is.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht