Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Een winterfeest met een schaatsbaan. Dit zijn de mogelijkheden

Het is goed om zo nu en dan een feestje te organiseren. Voor je familie, voor je medewerkers of je klanten. Een feestje waarderen de meeste mensen wel. Maar hoe doe je dat in de winter, hoe organiseer je een winterfeest? Waar denk je aan bij het winterseizoen? Sneeuw, schaatsen, liefst op natuurijs en koude middagen met koek en zopie. Maar helaas, deze winters zijn schaars in Nederland. Toch is een feest organiseren met dit winterse thema heel goed mogelijk. Je kunt zelfs schaatsen op zo’n feest! Wat zijn de mogelijkheden?

Hoe wordt je feest een echt winterfeest?

Als je nadenkt over wat een winterfeest een echt winterfeest maakt, ontkom je eigenlijk niet aan een ijsbaan. Nederland is van oudsher een schaatsland. Niet voor niets zijn Nederlanders succesvolle schaatsers en zijn er al heel wat medailles behaald op kampioenschappen en de Olympische Spelen. Als je een echt winterfeest wil organiseren maak je dit dan ook compleet met een schaatsbaan. En gelukkig is daar tegenwoordig geen ingewikkelde en energievretende installatie meer voor nodig. Je kunt ijsbanen huren die zijn gemaakt van kunststof platen. Deze zijn inmiddels zo dat ze de eigenschappen van en het schaatsen op echt ijs evenaren. Alleen zijn de energiekosten lager omdat koeling niet nodig is!

IJsbanen in verschillende maten

Het is dus goed mogelijk om een winterfeest echt winters te laten zijn. Met een schaatsbaan, winterse aankleding en met koek en zopie. Je kunt een schaatsbaan huren in allerlei verschillende maten; ze kunnen vrijwel altijd op maat geleverd worden. Bijna elke maat is leverbaar in combinatie met een passende ondervloer. Als je een schaatsbaan huurt wordt het hele pakket compleet en direct schaatsklaar opgeleverd zodat je daar geen omkijken naar hebt. Wat je dan wel hebt? Gegarandeerd succes en veel plezier voor je gasten en bezoekers!

Een schaatsbaan huren; wat zijn de mogelijkheden?

Als je een winterfeest gaat organiseren zijn er heel wat mogelijkheden om je feest echt winters te maken. Voor een schaatsbaan bestaat het pakket standaard uit:

  • Kunststof schaatsplaten;
  • Schaatsen in kinder- en volwassen maten;
  • Onderbinders en dubbele ijzers;
  • Schaatskasten voor de uitgifte van de schaatsen;
  • Easy up tent;
  • Inflatable boarding;
  • Kunstgras vloer.

Bovendien krijg je goede instructies en de benodigde onderhoudsmiddelen. Als je de schaatsbaan meerdere dagen huurt, plannen we servicebezoeken in zodat je zeker weet dat de schaatsbaan bijdraagt aan het slagen van je winterfeest. Je kunt het winterfeest nog specialer maken met bijvoorbeeld een schaatsclinic, het huren van het speciale ijshockeypakket of een winters springkussen voor de kleintjes. Ook kun je een ijsmeester inhuren. Deze neemt de begeleiding, de schaatsuitgifte en het onderhoud van de schaatsbaan en de schaatsen voor zijn rekening. De schaatsbaan kan worden uitgelicht zodat ’s avonds schaatsen ook mogelijk is. En natuurlijk is het pas echt winter met een sneeuweffect machine voor de echte winterse sfeer!

Wil je advies over wat je kunt huren om jouw winterevenement compleet te maken? Neem dan gerust contact op! We helpen je natuurlijk graag.

 

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners