Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

Een themafeest organiseren doe je met stormbanen!

Feestjes zijn leuk om naar toe te gaan. Maar minstens zo leuk is het als je zelf een feest kunt organiseren. Je kunt daar dan je hele eigen invulling aan geven. Het is vaak prettig om een thema aan het feest te verbinden. Dan kun je kijken wat daarbij past. Daarbij speelt de catering een belangrijke rol uiteraard. Maar als het feest wel wat actie kan gebruiken is het plaatsen van een stormbaan een leuk idee! Er zijn stormbanen te huur voor alle leeftijden en in verschillende thema’s. Wat zijn de mogelijkheden?

 

Piraten stormbaan

Als je een feest moet organiseren voor bijvoorbeeld een kinderverjaardag is het leuk om daar een thema aan te verbinden. Juist kinderen gaan vaak helemaal op in een bepaald thema. Denk voor een themafeest eens aan een heus piratenfeest! Je kunt de kinderen op zoek laten gaan naar de schat. Met een echte schatkaart. Natuurlijk is er voor iedereen, jongens en meisjes, een mooi piraten verkleedpakje. De nodige actie krijg je door een stormbaan te huren. De Piraten Stormbaan past helemaal in het thema en zorgt er voor dat iedereen energie kwijt kan bij het bestormen. Schip ahoy, piraten!

 

 

 

Stormbaan voetbal

Zo net na de vakanties starten de voetbalcompetities weer op. Voor de profvoetballers en hun clubs in binnen- en buitenland. Maar ook de amateurs staan weer wekelijks op de velden om fanatiek hun wedstrijden te spelen. En dan maakt het echt niet uit of je in de spits staat of verdedigt. Je wilt de wedstrijd winnen. Een themafeest dat in deze periode heel goed past is een voetbalfeest. En wat past daar beter bij dan een Voetbal Stormbaan. Als jij dit feest mag organiseren kun je bij verhuur van de attractie voor deze sportieve stormbaan kiezen. En wie weet wordt zo de nieuwe top scorer wel ontdekt!

Stormbaan kasteel

Wil je echt een uitdaging op je feest dan kies je voor het thema kasteelheer en kasteelvrouw. Dat klinkt romantisch maar vergis je niet. De oude bewoners van kastelen stonden voor grote uitdagingen. En die vind je dan ook terug in de Stormbaan Kasteel Run XXL. Deze stormbaan is vooral geschikt voor de sportievelingen die niet bang zijn voor een pittige inspanning. Je moet je best doen met een kasteelrun, de mega balls weerstaan en een echte base jump kunnen doen. Pittig maar dat waren de oorspronkelijke kasteeltijden ook! Als je deze grote attractie huurt voor het themafeest dat je organiseert weet je zeker dat jouw feest opvalt. Overigens past de Stormbaan Kasteel Run XXL ook goed tijdens een sportevenement.

Je kunt allerlei stormbanen huren die passen bij diverse thema’s en diverse leeftijdsgroepen. Wil je meer informatie over wat geschikt is voor jouw themafeest? Neem dan gerust contact op! We helpen je natuurlijk graag.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners