Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

5 tips die je moet weten als je een stormbaan gaat huren!

Oké je bent eruit! Er gaat een stormbaan komen op mijn evenement, maar welke stormbaan en waar moet ik rekening mee houden? Wij van Gaaf verhuur helpen je graag bij het beslissen. Maar voordat je de uiteindelijke keuze maakt, moet je met een aantal factoren rekening houden. Daarom geven wij jou 5 tips die je moet weten als je een stormbaan gaat huren!

Tip #1 Ruimte

Een stormbaan geeft enorm veel energie, sfeer, competitie maar bovenal heel veel plezier aan jouw evenement. Maar om dit te kunnen bewerkstelligen is één ‘klein’ detail van belang die je jezelf moet afvragen: waar ga ik de stormbaan plaatsen en hoeveel ruimte heb ik hier? Stormbanen komen in allerlei vormen en maten, de gemiddelde lengte van onze stormbanen ligt ongeveer op 14 meter. De kleinste stormbaan in ons assortiment is de Baby Stormbaan / Zwembad Run (6x2m), deze stormbaan is geschikt voor zowel op het land als water. De Fun Run Stormbaan is één van de grootste stormbanen in ons assortiment. Deze stormbaan is ruim 27 meter lang en 4 meter breed. Houd altijd rekening met minimaal 1 meter bewegingsruimte rond de stormbaan.

Tip #2 Doelgroep

Bij het uitzoeken van een stormbaan moet je in gedachten houden wie er de stormbaan gaan betreden. Zijn dit doorgaans kleinere kinderen, dan hoeft de stormbaan niet te uitdagend te zijn. Maar zijn dit jongeren/ouderen dan mag de moeilijkheidsgraad van de stormbaan best wat omhoog!

Tip #3 Moeilijkheid

Stormbanen zijn voor jong en oud. Maar mocht de moeilijkheidsgraad na enige tijd minder worden kan je er zelf voor zorgen dat de stormbaan een stuk lastiger wordt! Hier een paar leuke en gemakkelijke tips;

  • Water

    Een stormbaan plus water staat garant voor een lach en plezier! Door de stormbaan nat te maken wordt het oppervlakte een stuk gladder, hierdoor worden de obstakels nog uitdagender! Niet-deelnemers kunnen op deze manier ook bij de race betrokken worden. Bijvoorbeeld door niet- deelnemers uit te rusten met water pistolen en ballonnen langs het parcours.
  • Handicap

  • Maak het de deelnemers nog lastiger door ze te blinddoeken, aan elkaar vast te binden of hun handen achter de rug vast te knopen. Teamwork krijgt nu een belangrijke rol in de race!

  • Zeep

    Gebruik zeep op de stormbaan om er dé ultieme uitdaging van te maken, glijpartijen gegarandeerd! (Stormbaan dient bij opruimen droog en schoon te zijn)

Tip #4 Thema

Ieder evenement heeft z’n eigen thema. Niets is leuker als het thema van het feest terugkomt in de stormbaan. Dit is iets om rekening mee te houden bij je keuze voor een stormbaan. Zo is er op een voetbalfeest geen beter geschikte optie dan de gelijknamige Voetbal Stormbaan. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de Circus-, Jungle-, IJsbeer- en Piraten Stormbaan.

Tip #5 Weer

Onze laatste tip is iets waar je in Nederland altijd rekening mee moet houden tijdens evenementen: het weer. Een stormbaan is te huur in verschillende lengtes en hoogtes. Hierdoor heeft de stormbaan soms kans om wind te vangen en te gaan schuiven. Om dit te voorkomen heeft de stormbaan een solide en vlakke ondergrond nodig waarop de stormbaan vastgezet kan worden. Geen van onze stormbanen is volledig overdekt.

Wil je meer weten over het huren van springkussens of heb je nog andere vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bellen op 010-303 29 91 of een mailtje sturen naar info@gaafverhuur.nl.

 

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners