Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

4 zaken die onmisbaar zijn tijdens een familiedag

Een feestje is altijd leuk. Je ontmoet elkaar weer eens. Er is tijd om lekker bij te praten. Dat kan met vrienden natuurlijk. Maar ook binnen families zie je dat er bijvoorbeeld elk jaar een familiedag wordt georganiseerd. De organisatie is telkens in handen van iemand anders uit de familie. Soms is het bij iemand thuis en soms is het op een locatie elders. Als je de organisatie niet professioneel uitbesteedt maar zelf gaat doen, is het handig dat je van alles kunt huren. Deze 4 zaken zijn onmisbaar tijdens een familiedag.

1. Partytent

Het weer in Nederland is onvoorspelbaar. Zelfs in de zomer kan het zomaar een regenachtige dag zijn. En omdat je de datum vaak lang van tevoren afspreekt kun je niet vanzelfsprekend rekenen op een droge dag. Als je een partytent huurt dan weet je zeker dat het familiefeest altijd kan doorgaan, welk weer de dag ook brengt. Je kunt kiezen voor partytenten die je dicht kunt maken, als het kouder is of als het regent. Maar er zijn ook huurtenten die een overkapping vormen zodat je bij warm weer in de schaduw kunt staan.

2. Partymateriaal

Als je een familiedag organiseert is het belangrijk dat je voldoende stoelen en tafels hebt. Het hangt natuurlijk af van de grootte van je familie maar meestal heb je zelf niet genoeg meubilair. En als het feest gevierd kan worden in de tuin dan is het handig dat je tafels en stoelen hebt die buiten kunnen staan. Gelukkig kun je allerlei partymateriaal huren, zoals (klap)tafels, klapstoelen en statafels. Niet iedereen wil de hele tijd zitten en dan is het handig om een aantal statafels neer te zetten waar de aanwezigen hun glas op kunnen zetten of even lekker op te leunen. Bovendien kun je de tafels een eigen kleur meegeven met de statafelrok in verschillende kleuren.

3. Servies en ander horecamateriaal

Een familiefeest is een gezellig samenzijn met familieleden. Sommigen zien elkaar regelmatig maar het komt ook voor dat je elkaar alleen ziet tijdens zo’n dag. Niet iedereen woont in de buurt, maar komt van verder weg. Eten en drinken hoort er ook echt bij. Dan kun je horecamateriaal huren. Denk aan servies zoals glazen, borden, bestek, kannen en thermoskannen bijvoorbeeld. Maar ook een barbecue, een bar, warmhoudbakken, flessenkoelers of frituurpannen kunnen nodig zijn. Al deze materialen zijn van belang bij de catering op je familiedag.

4. Entertainment

Als er veel kleine kinderen zijn die bij de familiedag komen dan is het belangrijk dat je daar rekening mee houdt in de organisatie. Als de kinderen het naar hun zin hebben, is de dag ook een stuk leuker voor de ouders! Gelukkig zijn er leuke materialen te huur zodat de kleintjes ook een topdag hebben! Een van de artikelen die altijd in de smaak vallen bij kinderen is een springkussen. En springkussens huren kan in allerlei thema’s en formaten. Wedden dat er iets bij zit voor jouw familiedag!

Als jij de organisatie van de familiedag op je neemt is het waarschijnlijk dat je een aantal zaken moet inhuren om deze dag een succes te laten zijn. Wil je advies over wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact op! We helpen je natuurlijk graag.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners