Nieuwsoverzicht

pagina 2 van 8
Categorie:

Een silent disco organiseren? 4 tips voor een onvergetelijk feest

Een silent disco is een uniek concept waarbij jouw feestende publiek met een eigen draadloze koptelefoon luistert naar de muziek. Je gebruikt dus geen speakers, waardoor je iedereen zijn eigen muziek kunt laten luisteren. De koptelefoons krijgen via een radionetwerk de muziek doorgestuurd. Een silent disco is origineel, vernieuwend en hartstikke leuk. Wil jij jouw eigen silent disco organiseren? Wij geven je 4 silent disco tips.

Verjaardag corona-proof vieren? De leukste opties op een rij

Ben je jarig tijdens de coronacrisis en weet je niet hoe je deze speciale dag nu kunt vieren? Geen paniek! Wij hebben een aantal leuke opties op rij gezet zodat jij er toch een knalfuif van kunt maken. Je verjaardag corona-proof vieren vraagt om wat creativiteit, maar met deze ideeën wordt jouw dag alsnog één groot feest!

Leuk straatfeest organiseren? Ga voor stormbanen!

Organiseer jij komend jaar het straatfeest voor de buurt? Dan kan je niet vroeg genoeg beginnen met het brainstormen voor leuke ideeën. Er zijn genoeg opties om een onvergetelijke dag te organiseren. Wij hebben alvast een leuke tip: Ga voor een stormbaan! Een dag vol plezier gegarandeerd.

Toffe sportdag organiseren: de 4 leukste springkussens

Om de sportdag voor iedereen leuk te maken wil je zoveel mogelijk verschillende elementen aan bod laten komen. Een verrassend element dat het altijd goed doet is een springkussen! Een sportieve activiteit waarbij niemand stil kan blijven staan. In dit artikel delen we 4 van onze leukste springkussen die perfect zijn als jij een sportdag gaat organiseren. Kijk je mee?

Familiefeest organiseren met 4 gave speelkussens

Ga jij binnenkort een familiefeest organiseren? Dan zijn er genoeg opties om met elkaar een leuke dag te beleven. Je familiefeest organiseren in de buitenlucht is altijd een goed idee. Buiten is er voldoende ruimte voor sport en spel en de kinderen kunnen zich helemaal uitleven. Met speelkussens kun je er een onvergetelijk dagje van maken; ze staan vaak garant voor vele uren pret en zijn voor zowel jong als oud leuk vermaak. In dit artikel geven we je 4 voorbeelden van leuke activiteiten die je met speelkussens kunt organiseren.

pagina 2 van 8