Het voordeel van een opblaasbare tent, hier alle feiten op een rijtje!

woensdag 18 januari 2023

Wanneer je je feestje net dat beetje extra (of zeg maar gerust: heel veel extra’s) wilt geven, dan is een opblaasbare tent precies wat je nodig hebt. Je ziet ze niet vaak, opblaasbare tenten, en juist daarom zul jij hier je gasten enorm mee verrassen. Wij nemen je graag mee in alle voordelen van een opblaasbare tent, zodat jij niet langer hoeft te twijfelen over het huren van een van onze te gekke opties.


 voordelen opblaasbare tent

1. Je thema tot in de puntjes uitgewerkt

Themafeestjes zijn leuk, maar ze maken pas écht indruk wanneer je je thema tot in de puntjes hebt uitgewerkt en het overal terugkomt.  Een après-ski feestje met een beetje nepsneeuw op de bar, daar worden wij niet wild van. Maar wat dacht je ervan als jouw event plaatsvindt in een heuse après-ski hut? Met een opblaasbare tent geniet jij van het voordeel van een ontzettend gezellige sfeer op jouw feestlocatie. Trek die ski’s maar uit de kast, want reken maar dat iedereen zich in Zuid-Tirol op de piste waant!

 

2. Een foodtruck zonder de hoge kosten

Altijd al een foodtruck gewild omdat het zo gezellig staat, maar schrikken de hoge kosten je af? Bij ons kun je je eigen eten serveren vanuit een van onze opblaasbare foodtrucks. Je hoeft geen kosten voor een cateraar te betalen, maar geniet wel van de gezelligheid van een foodtruck. Een fantastisch voordeel van een opblaasbare tent. En het menu? Dat bepaal je bij ons dus lekker zelf. Serveer wat jouw gasten lekker vinden! Onze tip: stel je foodtruck hier gezellig op af, van hotdogs tot popcorn of koffie. Alles is mogelijk!

 

3. Rommel blijft buiten de deur

We kennen allemaal het beeld wel, van de dag na een feestje in huis. Overal staan vuile glazen, bestek en borden. De grond ligt bezaaid met confetti, slingers en andere troep. En tot overmaat van ramp zit er ook nog een vlek op die mooie bank die zo lang schoon gebleven is… Vette pech! Misschien wel het beste voordeel van allemaal: want gelukkig is dat met onze opblaasbare tenten verleden tijd. Deze zijn namelijk als feestlocatie misschien nog wel gezelliger dan je eigen woning, want gasten hoeven zich niet druk te maken over knoeien op de bank. In onze tenten mag lekker gehost worden, en als het nodig is huur je de inrichting erbij! 

 

Ben je helemaal overtuigt van deze voordelen en wil je ook een opblaasbare tent huren? En ben je benieuwd wat er het beste zal passen op jouw feestlocatie? Wij adviseren je graag, zodat jouw feest een fantastisch event wordt. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie!

Terug naar het nieuwsoverzicht