Partytent 4x8m

Aantal:

61,98

1 dag 

excl. BTW

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 4x8m
>
  • Partytent 4x8m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4,0 x 8,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
50
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen
Overdekt
Ja geheel overdekt

Omschrijving

Partytent 4x8

Zoals je misschien wel hebt gezien, hebben wij diverse partytenten in ons assortiment. We hebben echter ook deze tent van 8 bij 4 meter, waar je zo'n 50 personen en eventueel 6 statafels in kwijt kunt. Ideaal dus wanneer je een grootschalige verjaardag of een ander feestje te vieren hebt. Ook bij evenementen komt een tent als deze uitstekend van pas. Bedenk van tevoren eventjes hoeveel mensen er ongeveer komen, zodat je de juiste maat tent kunt huren. Als je vragen hebt over één van onze tenten, spellen, springkussens, versnaperingen of de feestelijke accessoires die wij in ons bezit hebben, dan horen wij het graag!

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties4,13

1 dag

excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

6,20

1 dag

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen