Partytent Vloer Kunststof per m2 met Opbouw

Aantal:

6,20

1 dag 

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Partytent Vloer Kunststof per m2 met Opbouw
>
  • Partytent Vloer Kunststof per m2 met Opbouw
<

Producten in pakket

1x
Partytent Vloer Opbouw per m²

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 0,0m
Transportmaat Transportmaat
100 x 100 x 3cm
Transport advies
Bezorging is noodzakelijk

Omschrijving

Partytentvloer Kunststof per m2 met opbouw 

Bij een grote partytent behoort een tentvloer om een professionele en luxe uitstraling te bereiken. Een tentvloer zorgt voor de puntjes op de i. Het verandert een simpele tent direct in een feestlocatie en zorgt ervoor dat de gasten niet in gras, zand of modder staan.

Dit product betreft ook de op- en afbouw kosten voor de vloer.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen