Prikkabel LED Wit

Aantal:

12,40

1 dag 

excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Prikkabel LED Wit
>
  • Prikkabel LED Wit
<

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 30w 230V

Omschrijving

Prikkabel LED wit

Wanneer je bijvoorbeeld een partytent huurt, maar je er niet van op zal kijken als het feestje 's avonds of zelfs tot in de kleine uurtjes doorgaat, dan kan het verstandig zijn om verlichting te huren. Deze Prikkabel LED wit is 10 meter lang en heeft een zachte verlichting die je aan de tent kan bevestigen op de manier die je zelf het leukst vindt.

De kabel heeft een stopcontact op het uiteinde, waardoor je meerdere kabels aan elkaar kan aansluiten om een langere prikkabel te maken. De kabel verbruikt weinig energie omdat het om LED-verlichting gaat. Daarnaast is deze gemakkelijk aan te sluiten.

Let op! Gebruik het stopcontact aan het eind van de prikabel uitstluitend voor andere prikabels! Het is geen verlengsnoer.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen