Partytent 4x4m

Aantal:

49,59

1 dag 

excl. BTW

60,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 4x4m
>
  • Partytent 4x4m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0 x 3.5m
Afhaalkorting
10%
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
25
Lengte
4m
Breedte
4m
Hoogte
2m doorlopend naar 3,5m
Overdekt
Ja
Gewicht Gewicht
40 kg
Transportmaat Transportmaat
1x palentas 2,20m, 1x zeilentas 1mx1m, krat 0.50m x 0,50m
Transport advies
Lege personenwagen met de achterbank plat
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
60-90 min
Op- en afbouw aantal personen
2-4

Omschrijving

Partytent 4x4

Organiseer je een braderie, buurtbarbecue of gewoon een feestje in de tuin? Een Partytent komt hierbij altijd van pas, want het weer in Nederland is natuurlijk nooit te voorspellen. Deze vierkante tent is zowel 4 meter in de lengte als in de breedte, en je kunt er ongeveer 25 personen in kwijt. Tevens passen er in deze ruimte 3 statafels, die wij uiteraard ook voor je beschikbaar hebben. Veel plezier! Als je vragen hebt over één van onze spellen, luchtkussens, versnaperingen of de feestelijke accessoires die wij in ons bezit hebben, dan horen wij het graag!

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

82,65

1 dag

excl. BTW

100,01

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

4,13

1 dag

excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

6,20

1 dag

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje


12,40

1 dag

excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

12,40

1 dag

excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen