Partytent 3x6m

Aantal:

41,32

1 dag 

excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 3x6m
>
  • Partytent 3x6m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
6,0 x 3,0x 2,5m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
30
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Partytent 3x6

Een tuinfeest geven is vaak een goed idee, maar wat nou als het weer erg tegenvalt? Met een Partytent zoals deze # bij 6 meter grote tent, zijn de feestgangers in ieder geval beschermt tegen de regen. Plaats er nog enkele statafels in voor de hapjes en de drankjes, en het feest kan beginnen! Deze tent van 18 vierkante meter biedt ruimte aan circa 30 mensen en je kunt er 5 statafels in kwijt. Als je vragen hebt over één van onze tenten, spellen, luchtkussens, of over de feestelijke accessoires die wij in ons bezit hebben, dan horen wij het graag!

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


4,13

1 dag

excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

6,20

1 dag

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Een beoordeling toevoegen