Partytent 3x4m

Aantal:

33,06

1 dag 

excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 3x4m
>
  • Partytent 3x4m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4x3x2.2m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
20
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Partytent 3x4

Ga je een feestje voor een mannetje of 20 á 30? Dan is deze Partytent van 4 bij 3 meter waarschijnlijk de perfecte keuze voor jou. Hier passen namelijk ongeveer 20 personen in, en er zijn natuurlijk altijd lopers, laatkomers en rokers. Naast een stuk of 20 mannen en/of vrouwen passen er ook 2 statafels in de tent. Hier kan je de gasten een hapje of een drankje op aanbieden. Neem ook een kijkje bij onze andere formaten partytenten, zodat je zeker weet dat je de juiste tent te pakken hebt. Als je vragen hebt over één van onze spellen, luchtkussens, versnaperingen of de feestelijke accessoires die wij in ons bezit hebben, dan horen wij het graag!

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

4,13

1 dag

excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

6,20

1 dag

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

41,32

excl. BTW

50,00

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen