Partytent 3x3m

Aantal:

28,92

1 dag 

excl. BTW

34,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 3x3m
>
  • Partytent 3x3m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,0 x 3,0 x 2.5m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
15
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
-

Omschrijving

Partytent 3x3

Deze Partytent is 9 vierkante meter groot, maar is daarmee toch de kleinste tent uit ons assortiment. Met deze tent kan je een dak bieden aan zo'n 15 personen en eventueel 1 of 2 statafels. Mocht het feest ook in de avond of zelfs de nacht doorgaan, is het misschien verstandig om ook aan verlichting te denken. Wij hebben bijvoorbeeld een serie met witte of gekleurde LED lichtjes die je in de tent op kunt hangen. Zo zal het feestje in ieder geval niet vroegtijdig eindigen. Als je vragen hebt over één van onze tenten, spellen, luchtkussens, versnaperingen of de feestelijke accessoires die wij in ons bezit hebben, dan horen wij het graag!

 Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

4,13

1 dag

excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

6,20

1 dag

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

41,32

excl. BTW

50,00

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen