Fun Food

Speciaal voor de lekkere trek verhuurt Gaaf! verhuur ook diverse funfood machines welke als uitdeelattractie net dat beetje extra geven aan jouw activiteit of evenement. Je kan de machines huren met of zonder personeel, ingredienten zitten standaard inbegrepen en wil je meer porties, geen probleem! die zijn uiteraard bij te bestellen. Of je nu een mooie suikerspin wilt maken, of de lekkerste popcorn, of een smaaksensatie wilt uitdelen met onze minimelts ijsjes of een overheerlijke slushpuppie, bij Gaaf! verhuur kan het allemaal!

Alle fun food

Feestpakket Smul Actie

Feestpakket Smul

Afmetingen DxBxH
1,0 x 2,0 x 1,0 m
Aantal gebruikers
2x 100 porties
van

145,60

excl. BTW
1 dag
122,46
excl. BTW
1 dag
148,18
incl. BTW
Food Truck Hotdog

Food Truck Hotdog

1 dag
351,24
excl. BTW
1 dag
425,00
incl. BTW
Food Truck Koffie & Thee

Food Truck Koffie & Thee

1 dag
351,24
excl. BTW
1 dag
425,00
incl. BTW
Food Truck Suikerspin

Food Truck Suikerspin

1 dag
351,24
excl. BTW
1 dag
425,00
incl. BTW

Spring- & Speelkussen Huren - Springkussen verhuur Rotterdam | Gaaf! verhuur

Wij bieden de beste springkussens, stormbanen, luchtkussens en nog veel meer aan! Op deze pagina vind je alle actie artikelen. Wij zijn door heel Nederland gevestigd. Voor het organiseren van een feest of evenement bij je bij Gaaf! verhuur aan het juiste adres. We hebben niet alleen springkussens te huur maar bieden ook diverse partymaterialen aan zoals: feestversiering, feestpoppen, marktkramen en nog veel meer! Voor elk evenement of feest hebben wij de artikelen in huis om jouw feest of evenement tot een groot succes te maken! Al producten die je nodig hebt voor jouw feest of evenement zijn verkrijgbaar bij Gaaf! verhuur. 

Bij Gaaf! verhuur bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice vanaf drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen. Meer weten over hoe dat werkt, bekijk onze F.A.Q.

Heb je nog vragen of opmerkingen of een hulp nodig? Neem dan contact met ons op via het het contactformulier.

Onze collega's staan je graag te woord om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.