Licht en Geluid

Organiseer je binnenkort een feest of evemenent? Dan kan goed licht en geluid natuurlijk niet ontbreken. Of het nou gaat om een tuinfeest of een georganiseerd evenement. Geen zorgen, ook dit heeft Gaaf! verhuur in haar assortiment. Gaaf! verhuur verhuurt een groot assortiment licht en geluid met scherpe prijzen. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kunnen we verschillende soorten lichten en geluidinstallaties leveren. Denk hierbij aan sfeerverlichting, lichten voor geluidsets en lichteffecten. 

Alle licht en geluid

Prikkabel LED Kleur

Prikkabel LED Kleur

1 dag
12,40
excl. BTW
1 dag
15,00
incl. BTW
Prikkabel LED Wit

Prikkabel LED Wit

1 dag
12,40
excl. BTW
1 dag
15,00
incl. BTW
Geluidsset Basis

Geluidsset Basis

1 dag
41,32
excl. BTW
1 dag
50,00
incl. BTW
Feestpakket Disco Actie

Feestpakket Disco

van

206,61

excl. BTW
1 dag
165,29
excl. BTW
1 dag
200,00
incl. BTW

Licht en geluid te huur bij Gaaf! verhuur

Het maakt niet uit voor evenement je organiseert op elk feest of evenement moet geluid en feestverlichting aanwezig zijn! We hebben verschillende soorten geluidsinstallaties. Wat voor geluidsinstallatie je nodig hebt ligt ook aan het aantal mensen dat je moet bereiken. De verlichting hebben we ook voor verschillende evenement. Feestverlichting en buitenverlichting alles is mogelijk bij ons.

Heb je niet zoveel verstand van feestverlichting en geluidsinstallaties? Geen probleem! We helpen je graag en leveren de bestelde producten op locatie en kunnen ook alles voor je aansluiten. Neem voor de mogelijkheden, meer informatie of vragen over één van onze producten contact op met de klantenservice van Gaaf! verhuur. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw feest of evenement.