De 5 leukste zomerspellen voor een topdag!

woensdag 15 juli 2020

Met deze 5 leuke zomerspellen organiseer jij echt een topdag. Of je nu tijdens een warme zomerdag een gezellig buurtfeest organiseert of op zoek bent naar leuke spellen voor een kinderverjaardag, met deze 5 toppers van Gaaf! Verhuur zit jij altijd goed. Deze spellen zijn allemaal geschikt voor buiten zodat je optimaal van het heerlijke zomerweer geniet.

Bumper ball

Geef jij deze zomer een feestje? De bumper ball is een grote opblaasbare bal waarin je voetbal speelt zonder regels! Je kunt namelijk gewoon je vrienden omver beuken zonder dat dit pijn doet. Bumperballen geeft dus een extra dimensie aan jouw potje voetbal en is een leuke activiteit voor kinderen en volwassenen, met je vrienden of collega’s. Gooi jij je tegenstander op spectaculaire wijze omver voordat je het winnende doelpunt maakt?

Springkussen voor de kleintjes

Een springkussen doet het altijd goed bij de kleintjes. Ideaal voor op een kinderfeestje of wanneer je een apart hoekje voor de kinderen wilt creëren tijdens een straatfeest of buurtbarbecue. Je hebt de keuze uit gigantisch veel uitvoeringen. Tijdens de zomer is het leuk om te kiezen voor een springkussen met een tropisch thema, zoals het speelkussen multiplay krokodil of het speelkussen zomerfun. Combineer jouw springkussen ook ideaal met het huren van ballenbakken voor de allerkleinste.

 

Opblaasbare klimwand

Ben jij op zoek naar een spannende attractie voor een kinderfeestje of evenement? Huur dan de 9 meter hoge klimwand! Volwassenen en kinderen kunnen zich hierop uitleven en van boven heb je een waanzinnig uitzicht. Uiteraard wordt er ook aan de veiligheid gedacht en is de klimwand voorzien van een opblaasbaar luchtkussen, dat de pijn verzacht als je naar beneden valt. Net als bij een ‘echte’ klimwand worden de klimmers gezekerd en vastgehouden tijdens het klimmen.

 

Een draaimolen huren

Met een draaimolen maak je ieder feestje nog specialer. Welk kind droomt er nou niet van een ritje op een prachtig paard of op de stoere leeuw. De kinderen vinden het heerlijk en met een draaimolen weet je zeker dat ze zich geen moment vervelen op een zomerse dag. Je geeft jouw feest of evenement een echte kermissfeer. Het is leuk om ook de hapjes hierop aan te passen en bijvoorbeeld suikerspinnen te maken en uit te delen.

Twister XXL

Twister, wie kent het niet. Deze variant van het spel is echter gigantisch groot en daagt de spelers uit om hun lenigheid en doorzettingsvermogen te testen. Je gooit met de grote dubbelsteen, hieruit volgt de kleur en het lichaamsdeel dat gebruikt moet worden. De XXL versie biedt de ruimte voor veel spelers omdat het spel maar liefst 5 meter groot is.

Meer weten over onze zomerspellen?

Heb jij nog vragen over onze zomerspellen? Neem contact met ons op, wij zorgen ervoor dat jouw feest of evenement een groot succes wordt.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht