Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 9
Categorie:

Hoe attractieverhuur kan bijdragen aan merkactivatie voor bedrijven

Als merk wil je graag opvallen bij je doelgroep. Dat kan behoorlijk lastig zijn, want jouw doelgroep wordt overspoeld met informatie van allerlei merken. Hoe kun je er nou voor zorgen dat jouw potentiële klanten voor jou kiezen en niet voor de concurrent? Daar komt uiteraard veel bij kijken, maar merkactivatie is hier ook zeker belangrijk bij. We vertellen je graag wat merkactivatie is en hoe attractieverhuur hier aan kan bijdragen.

5 Handige Tips voor het Schoonmaken van een Partytent

Of je nu een verjaardagsfeest hebt georganiseerd, een gezellige barbecue hebt gehouden of gewoon van de buitenlucht hebt genoten onder je partytent, het onderhouden van dit veelzijdige stukje outdooruitrusting is essentieel voor de levensduur en uitstraling. Hier zijn 5 onmisbare tips om je partytent weer te laten stralen!

Dit is waarom een waterdichte partytent een must-have is

Heb jij binnenkort een leuk feest of evenement op de planning staan en wil je dit in de buitenlucht organiseren? Dan moet je in Nederland altijd rekening houden met de weersverwachting. Het zou immers zonde zijn als jouw feest letterlijk in het water valt. Omdat je nooit met 100% zekerheid kunt zeggen welk weer het op de dag van jouw evenement wordt, is het goed om voorzorgsmaatregelen te nemen. Een partytent dat waterdicht is, is de oplossing voor jouw probleem.

Het leukste springkussen huren in de winter

Naast een winterse schaatsbaan zijn er ook springkussens die in de winter extra goed tot hun recht komen. Van het rondspringen krijg je het al snel warm en een luchtkussen kan van ieder feestje een gezellige boel maken. Wij zetten de winterfavorieten overzichtelijk voor je op een rijtje.

pagina 1 van 9