Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 8
Categorie:

Het leukste springkussen huren in de winter

Naast een winterse schaatsbaan zijn er ook springkussens die in de winter extra goed tot hun recht komen. Van het rondspringen krijg je het al snel warm en een luchtkussen kan van ieder feestje een gezellige boel maken. Wij zetten de winterfavorieten overzichtelijk voor je op een rijtje.

Dit zijn de leukste XXL spellen voor buiten

Staat er binnenkort een bedrijfsfeest, buurtfeest of familiedag op de planning en ben jij nog op zoek naar een leuke en sportieve activiteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek welke spellen wij voor je op een rijtje hebben gezet!

De voor- en nadelen van springkussen reparatie

Als kinderen een springkussen zien, springen ze een gat in de lucht. Ze zijn vaak te zien op kermissen, carnavals, verjaardagsfeestjes en andere evenementen. Jammer genoeg kunnen ze na jaren gebruik een keer stuk gaan. Kun je in dit geval het beste kiezen voor springkussen reparatie? Of liever voor de aanschaf of huur van een nieuw springkussen. Lees verder en kom erachter.

Hoe kun je een partytent opzetten binnen een paar minuten? 4 stappen

Feestjes zijn een geweldige manier om speciale gelegenheden te vieren. En wat is een betere manier om van een feest te genieten dan in een partytent? Zo heb je binnen enkele minuten een ruimte om je gasten te beschermen tegen de zon op een hete dag of natuurlijk tegen de regendruppels. We vertellen je graag hoe je binnen no-time jouw eigen partytent kunt opzetten.

Een silent disco organiseren? 4 tips voor een onvergetelijk feest

Een silent disco is een uniek concept waarbij jouw feestende publiek met een eigen draadloze koptelefoon luistert naar de muziek. Je gebruikt dus geen speakers, waardoor je iedereen zijn eigen muziek kunt laten luisteren. De koptelefoons krijgen via een radionetwerk de muziek doorgestuurd. Een silent disco is origineel, vernieuwend en hartstikke leuk. Wil jij jouw eigen silent disco organiseren? Wij geven je 4 silent disco tips.

pagina 1 van 8