De 3 leukste winterspellen voor een geslaagd evenement!

donderdag 12 november 2020

Bij spellen en spelen in het algemeen denken we al snel aan de zomer. Bijvoorbeeld op leuke evenementen en feestjes, maar ook gewoon op een doordeweekse zomerse dag. Maar ook in de winter kunnen er natuurlijk evenementen worden georganiseerd, en dan is het natuurlijk wel zo leuk als er dan iets te doen is voor de kids en de enthousiaste volwassenen. Gelukkig zijn er genoeg winterspellen voor evenementen te huur waar je ongetwijfeld je bezoekers een plezier mee doet! Daarom zetten we in dit blog drie supergave winterattracties en -spellen voor evenementen voor je op een rij. 

Winterspel 1: Sneeuwballen gooien

Kun jij het je nog herinneren, de laatste keer dat we échte, dikke pakken sneeuw in Nederland hadden? Dat is helaas alweer even geleden. Het kan dus zo maar eens zijn dat je je de laatste keer dat je een echt sneeuwballen gevecht hebt gehouden niet meer kunt heugen. Jammer! Gelukkig is er een leuk alternatief dat ook nog eens een geweldig winterspel voor jouw evenement is: sneeuwballen gooien. Net zoals je op de kermis met een bal blikjes kunt proberen raak te gooien, zijn er ook veel varianten van dit spel met sneeuwballen te huur. Dit is niet alleen een leuk winterspel voor als het daadwerkelijk winter is, maar ook voor als je een evenement met een winters thema organiseert.

Winterspel 2: Twister XXL

Je kent het waarschijnlijk nog wel: het spel Twister. Linkerhand op rood, rechtervoet op groen, en voor je het weet bevind je jezelf in een onmogelijke positie. Lachen! Normaal gesproken kan Twister met hooguit 4 personen tegelijkertijd worden gespeeld, maar wist je dat er ook grotere Twister-matten te huur zijn? Zo kun je met een hele groep tegelijkertijd genieten van dit heerlijke winterspel. We weten zeker dat je het snel genoeg warm krijgt van Twister XXL ;).

Winterspel 3: Winters springkussen

Hebben jullie het na al die beweging bij Twister alsnog koud? Spring jezelf warm! Springkussens komen in allerlei soorten vormen, maten en uitvoeringen, en zo zijn er dus ook een heleboel springkussens met een winterthema. Wat dacht je bijvoorbeeld van een springkussen in de vorm van een sneeuwpop, iglo of zelfs een blokhut? Er is ongetwijfeld een springkussen dat perfect bij jouw evenement past, en dat maakt springkussens het perfecte winterspel voor als je buiten een evenement organiseert.

Bonustip: Geen evenement is compleet zonder…

Een lekkere hap! Mensen houden nu eenmaal van lekker eten. Een goede hap mag op jouw evenement dan ook echt niet ontbreken. Je kunt zelf allerlei hapjes maken, een catering laten komen of iets speciaals doen zoals een hotdogmachine huren. Jammie! f

Met deze drie winterspellen kun je er zeker van zijn dat je een geslaagd evenement zult organiseren waarbij men het uitstekend naar zijn zin zal hebben! Ben je benieuwd welke winterspellen je bij Gaaf! Verhuur zoal kunt huren of wil je weten welk winterspel er het best bij jouw evenement past? Neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat.

Terug naar het nieuwsoverzicht