Speelkussen Playground XXL

Aantal:

3.305,78

1 dag 

excl. BTW

3.999,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Speelkussen Playground XXL
>
  • Speelkussen Playground XXL
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
50,0 x 20,0 x 7,0m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
50+
Overdekt
Nee, niet overdekt
Transportmaat Transportmaat
Deze attractie word voor u bezorgd en afgehaald.
Op-/ afbouw advies
Deze attractie word voor u op- en afgebouwd.
Begeleiding Begeleiding
Begeleiding noodzakelijk vanuit Gaaf! of uw eigen organisatie.

Omschrijving

Playground XXL

Met haar afmeting van 50x20 meter is dit het grootste springkussen playground ter wereld! Het kussen heeft niet alleen een indrukwekkende uitstraling, het parcours dat je moet afleggen is dit zeker ook. De playground biedt tal van hindernissen waarop je moet klimmen, klauteren, duiken, rennen, balanceren en ga zo maar door. De genoemde prijs is incl op- afbouw en vervoer.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen