Verlichting

Op zoek naar extra sfeer tijdens je feest of event? Bij Gaaf! verhuur hebben we diverse soorten verlichting welke jouw activiteit meer sfeer kunnen bieden. Spots om uit te lichten, of effecten om je discoparty compleet te maken. En niet te vergeten partyverlichting om tent en tuin te voorzien van de nodige extra lichtbundels. 

Alle verlichting

Prikkabel LED Kleur

Prikkabel LED Kleur

1 dag
12,40
excl. BTW
1 dag
15,00
incl. BTW
Prikkabel LED Wit

Prikkabel LED Wit

1 dag
12,40
excl. BTW
1 dag
15,00
incl. BTW
Feestpakket Disco Actie

Feestpakket Disco

van

206,61

excl. BTW
1 dag
165,29
excl. BTW
1 dag
200,00
incl. BTW

verlichtingen

Het maakt niet uit voor welk feest of evenement je organiseert op elk feest of evenement moet feestverlichting aanwezig zijn! De verlichting hebben we ook voor verschillende evenement of feesten. Feestverlichting en buitenverlichting alles is mogelijk bij ons.

Heb je niet zoveel verstand van feestverlichting? Geen probleem! We helpen je graag en leveren de bestelde producten op locatie en kunnen ook alles voor je aansluiten. Neem voor de mogelijkheden, meer informatie of vragen over één van onze producten contact op met de klantenservice van Gaaf! verhuur. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw feest of evenement.