2 mooie partytenten die je eenvoudig kunt opzetten

donderdag 11 juni 2020

Bij ons kun je als particuliere of zakelijke klant onder meer tenten huren. Als geen ander begrijpen wij van Gaaf! Verhuur dat je al genoeg aan je hoofd hebt. Hoeveel ruimte heb ik nodig? Hoeveel gasten komen er? Daarom bieden wij een bezorgservice, alsmede een op- en afbouwservice. Maar in ons assortiment hebben wij ook twee mooie partytenten, die je eenvoudig zelf op kunt zetten. Welke dat zijn, lees je in dit artikel.

Uitgebreid assortiment tenten

Bij ons van Gaaf! Verhuur kun je terecht voor onder meer attracties, springkussens, stormbanen en voor het huren van partytenten. Om te voorkomen dat je verjaardagsfeest, zakelijke evenement, bruiloft of beurs in het water valt, kun je bij ons een tent huren, die 100% water- en winddicht is. Immers, het weer in Nederland werkt niet altijd even goed mee. Daarom verzorgen wij de verhuur van onze tenten met winddichte zijwanden, waarbij je er zelf voor kunt kiezen om de tent al dan niet volledig af te sluiten. In ons uitgebreide assortiment aan tenten vind je Easy-Up tenten, opblaasbare tenten en event tenten, die wij zowel aan particuliere als zakelijke klanten verhuren.

Tent huren als particuliere of zakelijke klant

Voor je verjaardagsfeest of bruiloft, of voor je zakelijke evenement of beurs kun je bij ons tenten huren. Daarvoor is het wel belangrijk om vooraf de benodigde ruimte op te meten, zodat je er zeker van bent dat je de juiste tent kiest. Daarnaast dien je het doel ervan in je achterhoofd te houden. Ben je van plan een tent bij ons te huren om deze als een bar of een buffet te gaan gebruiken? Gaan mensen staan, zitten of wordt het een combinatie van beiden? Is er ruimte voor tafels en stoelen in de tent nodig? Hoeveel gasten verwacht je eigenlijk? Meer specifiek voor onze zakelijke klanten zijn onze event tenten ideaal. Het leuke aan het huren van je tent bij ons, is dat je gebruik kunt maken van onze bezorgservice, alsmede onze op- en afbouwservice. Uiteraard kun je de tent ook zelf op locatie ophalen. Geen zorgen bij het woordje “zelf”. Wij hebben namelijk twee mooie partytenten in ons assortiment, die je eenvoudig zelf op kunt zetten: de Easy-Up tenten en de opblaasbare tenten.

Easy-Up tenten

Zoals hun naam al doet vermoeden, zijn de Easy-Up tenten eenvoudig op te zetten. Geloof het of niet, maar deze tenten kunnen inderdaad binnen één minuut al staan. Het enige wat daarna nog wel moet gebeuren, is het zekeren of vastmaken van de tent. Onze Easy-Up tenten zijn er in verschillende kleuren – grijs, zwart, blauw, rood en oranje – en in verschillende formaten, variërend tussen 2 bij 2 en 3 bij 6 meter. De Easy-Up tenten kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden tot nog grotere formaten.

Opblaasbare tenten

Onze opblaasbare tenten zijn in diverse thema’s beschikbaar en geven jouw feestje net dat beetje extra aankleding. Met een capaciteit van tot 50 of 100 personen – wel afhankelijk van de grootte van de tent – kun je er flink wat gasten in kwijt. Een voorbeeld van zo’n opblaasbare tent is onze Après Ski Hut. Deze staat al binnen 10 minuten! Wij leveren onze opblaasbare tenten met een elektrische blower, die tijdens het gebruik van de tent aan moet blijven staan.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij dragen graag ons (s)te(e)ntje bij aan jouw verjaardagsfeest, zakelijke evenement, bruiloft of beurs.

Terug naar het nieuwsoverzicht