Opblaasbare Figuren

De naam blikvanger omschrijft precies wat deze inflatables doen, het trekt de aandacht van voorbijgangers, zelfs van grote afstand. Ofwel de ideale eye-catcher om bijvoorbeeld een bijzondere gebeurtenis extra onder de aandacht te brengen. Onze blikvangers zijn bedoeld om buiten, bijvoorbeeld in de tuin, te staan en zijn aanzienlijk van formaat. 

Wij hebben dan ook voor diverse gelegenheiden diverse blikvangers. Geboortepoppen, een opblaasbare taart maar natuurlijk ook de welbekende Sarah en Abraham in meerdere themas! De gehele buurt mag weten dat er wat te vieren is! Onze blikvangers zijn in vervoer klein van formaat en daardoor uitstekend zelf op te halen en te plaatsen. We leveren onze blikvangers dan ook in een stevige stransportzak, blower en met diverse haringen. Het enige wat je nodig hebt is een stroomvoorziening Wil je liever dat alles uit handen wordt genomen dan verzorgen wij dit graag voor je. 

Alle opblaasbare figuren

Opblaasbare Baby

Opblaasbare Baby

1 dag
33,06
excl. BTW
1 dag
40,00
incl. BTW
Opblaasbare Feesttaart

Opblaasbare Feesttaart

1 dag
33,06
excl. BTW
1 dag
40,00
incl. BTW
Opblaasbare Abraham in Bierton

Opblaasbare Abraham in Bierton

Afmetingen DxBxH
2x2x4
1 dag
41,32
excl. BTW
1 dag
50,00
incl. BTW
Opblaasbare Sarah in Wijnton

Opblaasbare Sarah in Wijnton

1 dag
41,32
excl. BTW
1 dag
50,00
incl. BTW

Blikvangers te huur bij Gaaf! verhuur

Ben je op zoek naar iets wat echt opvalt? Huur dan bij Gaaf! verhuur super leuke feestpoppen! We hebben verschillende soorten feestpoppen zoals: verschillende baby feestpoppen, sarah feestpoppen, abraham feestpoppen, champagneflessen en nog veel meer! Voor elk soort feest of evenement hebben wij wel een geschikte blikvanger in ons assortiment. Neem snel een kijkje en vind jouw perfecte feestpop!

Bij Gaaf! verhuur bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice vanaf drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen. Meer weten over hoe dat werkt, bekijk onze F.A.Q.

Heb je nog vragen of opmerkingen of een hulp nodig? Neem dan contact met ons op via het het contactformulier.

Onze collega's staan je graag te woord om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.