Opblaasbare Abraham in Bierton

Aantal:

41,32

1 dag 

excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Opblaasbare Abraham in Bierton
>
  • Opblaasbare Abraham in Bierton
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
2x2x4
Afhaalkorting
10%
Hoogte
3,8 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230V)
Gewicht Gewicht
10kg
Transport advies
Personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10 min
Op- en afbouw aantal personen
1

Omschrijving

Opblaasbare Abraham in Bierton

Ken je iemand die je binnenkort wilt verrassen want hij heeft de leeftijd 50 bereikt? Misschien zit hij er niet 1,2,3 op te wachten, maar zeker weten dat hij het leuk vindt als hij wordt verrast met een blikvanger. Deze te gekke blikvanger zijn onder andere voor mannen die wel houden van gezelligheid, niet vies zijn van een biertje en vooral nog lang niet oud zijn! Dat beeld straalt ook de blikvanger abraham in bierton uit! Een man vol gezelligheid die het liever nog niet over zijn leeftijd wilt hebben. Maar je wordt natuurlijk maar 1x 50 en dat moet goed gevierd worden! Huur daarom deze te gekke opblaasbare Abraham in Bierton! 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

39,95

1 dag

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen