Opblaasbare Sarah in Wijnton

Aantal:

41,32

1 dag 

excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Opblaasbare Sarah in Wijnton
>
  • Opblaasbare Sarah in Wijnton
<

Producteigenschappen

Afhaalkorting
10%
Hoogte
3,8 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230v)
Gewicht Gewicht
10kg
Transport advies
Personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10 min
Op- en afbouw aantal personen
1

Omschrijving

Opblaasbare Sarah in Wijnton

Is het al zo ver? Het grote feestbeest heeft de leeftijd 50 jaar bereikt? Dan is dit natuurljk een goed feest waard. Misschien zit ze er nog niet op te wachten, maar zomaar voor bij laten gaan is geen optie. Wordt het een surpriseparty of wilt ze het klein thuis vieren? Eén ding is zeker heel de buurt mag het weten! Plaats daarom een blikvanger bij de ingang zodat iedereen mee kan genieten met de jarige Sarah! De blikvanger is niet zomaar een Sarah, maar straalt een vrolijke 'jonge' dame uit dat nog lang niet uitgefeest is en wel een wijntje lust!

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

39,95

1 dag

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen