Opblaasbare Feesttaart

Aantal:

33,06

1 dag 

excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Opblaasbare Feesttaart
>
  • Opblaasbare Feesttaart
<

Producteigenschappen

Afhaalkorting
10%
Hoogte
3 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230v)
Transportmaat Transportmaat
0,5m breed x 1,2m lang
Transport advies
Personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
5-10 min
Op- en afbouw aantal personen
1-2

Omschrijving

Opblaasbare Feesttaart 3m

Binnenkort een feest te vieren? Geef je een groot feest en wil je dat alle gasten in één oogopslag weten waar ze moeten zijn? Huur dan dit opblaasbare taart bij Gaaf! verhuur.  Het geleverde pakket bestaat uit het object, een blower en vier grondpennen. Naast het jubilieumbord verzorgen wij ook andere feestbenodigdheden zoals een partytent, springkussen of statafels. Neem contact op met ons over de mogelijkheden.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

Een beoordeling toevoegen