Opblaasbare Baby

Aantal:

33,06

1 dag 

excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Opblaasbare Baby
>
  • Opblaasbare Baby
<

Producteigenschappen

Hoogte
3,0 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230v)
Gewicht Gewicht
10 kg
Transport advies
Personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10 min
Op- en afbouw aantal personen
1

Omschrijving

Opblaasbare Baby

Niks is mooier dan het krijgen van een kindje. Waarschijnlijk zit je helemaal in de wolken en mag iedereen dit weten. Wil je dit op een leuke manier aan de buurt bekend maken? Huur dan een opblaasbare Baby bij Gaaf! verhuur. Wil je naast het huren van een opblaasbare baby ook nog een feest geven? Alle feestartikelen denk aan tafels, stoelen en springkussens verhuren wij zodat het een te gek feest wordt. Hulp nodig met het opzetten? Voor een kleine meerprijs bouwen wij alles voor je op en indien nodig breken we het ook af. Heb je vragen over de producten? Ook dan kun je bij ons terecht.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

 

Extra Productopties

39,95

1 dag

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen