Klapstoel Zwart

Aantal:

1,24

1 dag 

excl. BTW

1,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Klapstoel Zwart
>
  • Klapstoel Zwart
<

Omschrijving

Klapstoel Zwart

Als je een feest geeft of plek op een evenement inneemt is het fijn om ook zitplaatsten aan te bieden. Een feest zoals een bruiloft kan erg lang duren maar ook een verjaardag of barbecue kan tot in de vroege uurtjes doorgaan. Het is dus fijn om zitruimte aan te bieden zodat je gasten kunnen bijkomen en rust kunnen nemen wanneer dit gewenst is. De klapstoelen zijn bij ons te huur en nemen tevens dankzij het feit dat zij makkelijk stapelbaar zijn ook weinig plek in, zeer ideaal dus voor een feest. Doordat ze opklapbaar zijn zijn ze ook makkelijk in vervoer. 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen! 

Een beoordeling toevoegen