Stoelen

Bij het organiseren van een bijeenkomst, beursdag of een groot evenement zijn vaak een groot aantal stoelen nodig. Bij Gaaf! verhuur kun je terecht voor grote hoeveelheden stoelen zodat alle gasten een zitplaats hebben. Stoelen komt op elk feest of evenement van pas. Het is voor de gasten altijd even fijn om even plaats te kunnen nemen. Vooral voor mensen op leeftijd is het fijn als ze een zitgelegenheid hebben als het feest of evenement lang duurt. Elke gelegenheid vraagt om een ander soort stoel. Bij Gaaf! verhuur bieden we een groot aanbod aan van verschillende soorten stoelen. Denk hierbij aan eenvoudige klapstoelen tot geschikte stoelen voor een bruiloft. De stoelen zijn stevig en voorzien van goede kwaliteit.  

Alle stoelen

Klapstoel Zwart

Klapstoel Zwart

1 dag
1,24
excl. BTW
1 dag
1,50
incl. BTW
Klapstoel Wit

Klapstoel Wit

1 dag
1,65
excl. BTW
1 dag
2,00
incl. BTW

Stoelen te huur bij Gaaf! verhuur

Bij Gaaf! verhuur hebben we alles in het assortiment om jouw feest of evenement tot een groot succes te maken. Alle ingredienten voor een geslaagd feest of evenement onder één dak. Bij ons ben je op het juiste adres als je een groot evenement moet organiseren of gewoon een klein tuinfeest organiseert onder familie. Voor elke gelegenheid hebben wij de geschikte producten in het assortiment. Grote springkussens, kleine springkussens, popcornmachines en zo natuurlijk ook partytenten, stoelen en tafels! 

Bij Gaaf! verhuur bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice vanaf drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen. Meer weten over hoe dat werkt, bekijk onze F.A.Q.

Heb je nog vragen of opmerkingen of een hulp nodig? Neem dan contact met ons op via het het contactformulier.

Onze collega's staan je graag te woord om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.