Klapstoel Wit

Aantal:

1,65

1 dag 

excl. BTW

2,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Klapstoel Wit
>
  • Klapstoel Wit
<

Omschrijving

Klapstoel Wit

Als je een feest geeft of plek op een evenement inneemt is het fijn om ook zitplaatsten aan te bieden. En bij feesten zo als bruiloften en dorpsfeesten is een witte aankleding natuurlijk een must. Zulke feesten gaan natuurlijk altijd lekker lang door, bijvoorbeld een verjaardag of barbecue kan makkelijk tot in de vroege uurtjes doorgaan. Het is dus fijn om zitruimte aan te bieden zodat je gasten kunnen bijkomen en rust kunnen nemen wanneer dit gewenst is.

De klapstoelen zijn bij ons te huur en nemen tevens ook weinig plek in, dankzij het feit dat zei makkelijk stapelbaar zijn! Zeer ideaal dus voor een feest.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen!

Een beoordeling toevoegen