Buffet / Partytafel Zwart

Aantal:

8,26

1 dag 

excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Buffet / Partytafel Zwart
>
  • Buffet / Partytafel Zwart
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4-6
Lengte
0,75m
Breedte
1,80m
Hoogte
0,75m
Gewicht Gewicht
5 kg
Transportmaat Transportmaat
0,75m breed x 0,9m lang
Transport advies
Lege personenwagen

Omschrijving

Buffet / Partytafel Zwart

 

LET OP! De keuze voor een bijpassende buffetrok maak je in de volgende stap in het huurmandje.

Deze gemakkelijk in- en uit te klappen Buffettafel komt perfect van pas op feestjes, evenementen of op kamp. Het gehele buffet kan gemakkelijk uitgestald worden op de tafel, zodat iedereen om de beurt langs de tafel kunnen gaan om op te scheppen. Uiteraard moet je wel netjes op je beurt wachten. Wanneer je de buffettafel wilt gebruiken voor een deftige aangelegenheid, kunnen wij deze ook met tafelrok leveren. 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

8,26

1 dag

excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen