Funfood voor jouw evenement? Dit zijn de opties!

woensdag 15 mei 2019

Bij een leuk evenement horen lekkere snacks en wat is er nou leuker dan dit ter plekke (laten) maken? Je kunt natuurlijk catering inhuren, maar dat is half zo leuk niet als echte funfood. Wil je weten wat voor jou de opties zijn qua funfood? Lees dan snel verder.


 

Suikerspinmachine

Je hoeft echt geen kind te zijn om het maken van een suikerspin magisch te vinden. Je doet wat suiker in de ronde ton, draait een stokje in de rondte en voilá: je hebt suikerspin. Een bijzonder proces dat enige oefening vereist, maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het hartstikke leuk om te werken met een suikerspinmachine. Het allerleukste van suikerspin is dat je het in alle kleuren kunt maken dankzij gekleurd suiker.

 

Popcornmachine

Popcorn is een heerlijke traktatie die niet alleen thuishoort in de bioscoop, maar ook lekker is voor een feest, braderie of bruiloft. Met een popcornmachine is het eenvoudig en snel te maken. Het is ook nog eens een snack die je zo duur kunt maken als je zelf wilt, want voor een simpele versie heb je alleen maïs, zout en/of suiker nodig. Wil je het wat meer aankleden? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor kaassmaak, paprikapoeder, gezouten karamel of lekker Amerikaans: boter.

 

Poffertjesplaat

Een echte braderiesnack die bij iedereen goed in de smaak zal vallen zijn poffertjes. Deze kleine pannenkoekjes zijn een typisch Nederlands gerecht. Met een goede poffertjesplaat maak je in een handomdraai heerlijke poffertjes. Een klontje boter en wat poedersuiker maken het helemaal af.

 

Chocoladefontein

Wie wordt er nu niet blij van heerlijke vloeibare chocolade? Zet een bak marshmallows, of voor een ‘gezonde’ versie fruit, en satéprikkers naast de chocoladefontein en iedereen is gegarandeerd blij. Door kleine hapjes te maken gaan mensen niet double dippen, dat is wel zo hygiënisch.

 

Slushpuppysmachine

Op een hete zomerdag is er niets fijner dan een heerlijk verkoelend Slushy!. Een Slushpuppy machine maakt jouw tuinfeest dan ook helemaal af. Het mooie is dat je hier weinig voorbereiding voor hoeft te doen, je doet alleen de mix in de machine, even laten koelen en bam! Komt met handige bekertjes en lepel-rietjes! Ideaal en lekker makkelijk!

 

Wil je meer weten over fun food, het inhuren van apparaten voor heerlijke snacks op jouw feestje of over attractie verhuur? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Terug naar het nieuwsoverzicht