Buffettafelrok Zwart

8,26

1 dag 

excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Buffettafelrok Zwart
>
  • Buffettafelrok Zwart
<

Producteigenschappen

Gewicht Gewicht
0,1 kg
Transportmaat Transportmaat
0,1 x 0,1 m

Omschrijving

Buffettafelrok zwart

LET OP! Deze buffetrok past alleen op de buffet / partytafel zwart

Maak de nette uitstraling van het feest of evenement compleet met een mooie tafelrok. De tafelrokken zijn te huur bij ons en zorgen ervoor dat het feest of evenement dat word georganiseerd een nette en klassieke uitstraling heeft. Zwart is een zeer neutrale kleur en handig om te decoreren met vrolijk gekleurde bloemen of andere decoratiestukken.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen