Barkruk Chroom met Zwart Lederen Zitting

Aantal:

2,89

1 dag 

excl. BTW

3,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Barkruk Chroom met Zwart Lederen Zitting
>
  • Barkruk Chroom met Zwart Lederen Zitting
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,0 x 0,5 x 0,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Barkruk Chroom met Zwart Lederen Zitting

Of je je gasten nu een plek achter de bar wil aanbieden of op zoek ben naar extra zit plaatsen die minder ruimte in nemen, onze barkrukken zijn zeer geschikt. Krukken nemen minder ruimte in dan stoelen en houden gasten op ooghoogte met de rest van de feestgangers. Wel zo fijn om de gesprekken te bevorderen Dus naast hun traditionele plek achter de bar staan ze ook goed als tweede rij zitplaatsen achter stoelen, of rond de stattafels. 

Dankzij hun stevige frame en zachte zitkussen zullen je gasten comfortabel zitten, ze zijn ook nog eens makkelijk te stapelen tot 5á6 stoelen. Ze zijn ook geschikt voor feesten waar bij je ruimte vrij wil maken voor een dansje!

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen!

Een beoordeling toevoegen