Tobbedansbaan

Aantal:

247,93

1 dag 

excl. BTW

300,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Tobbedansbaan
>
  • Tobbedansbaan
  • Tobbedansbaan
  • Tobbedansbaan
  • Tobbedansbaan
  • Tobbedansbaan
  • Tobbedansbaan
<

Producten in pakket

1x
Tobbedansbaan - Berg
1x
Tobbedansbaan - Bad Tobbedansbaan - Bad
2x
Tobbe

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
17,0 x 4,5 x 5,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x 1500watt (230V)
Gewicht Gewicht
220 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Wij adviseren u om activiteit door ons te laten begeleiden

Omschrijving

Tobbedansbaan

De Tobbedansbaan is een stormbaan van 17 meter lang en 5 meter breed. Deze Stormbaan is geschikt voor de meer ervaren stormbaanbeklimmers onder ons. Deze stormbaan is namelijk vrij hoog waardoor je een aardig stuk omhoog moet klimmen. Een ideale uitdaging voor de echte "diehards". Met de felle kleuren geel, roze, oranje en rood zorgt het kussen voor een vrolijke uitstraling. Het tobbedansbaan is te huur bij Gaaf! verhuur voor een zeer lage prijs. Het luchtkussen is ook eenvoudig op te blazen met de bijgeleverde elektrische ventilator. Als laatste is er de mogelijkheid om het kussen door ons te laten opbouwen en afbreken tegen een kleine vergoeding.

Water benodigdheden

In het zembad gaat 5000 liter water. 

Verder is er nog een tuinslang nodig met een constante waterstroom om de glijbaan nat te houden. 

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

99,95

excl. BTW

120,94

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren


16,53

1 dag

excl. BTW

20,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen