Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

De 5 meest geschikte luchtkussens voor het voorjaar

Wat is er nou leuker voor kinderen dan zich flink uitleven op een mooi luchtkussen? Je komt ze vaak tegen, grote springkussens of opblaasbare stormbanen waar iedereen vol enthousiasme op tekeer gaat. Maar welke luchtkussens gebruik je nou voor welke gelegenheid? Het voorjaar is in zicht, dus het is tijd om je te verdiepen in de mogelijkheden om jouw evenement extra leuk te maken. Met attractie verhuur maak je in een handomdraai een extra mooie belevenis van jouw feestdag.

 1. Springkussens

Springkussens zijn het walhalla voor de meeste kinderen. Zien zij een springkussen dan weten ze niet hoe snel ze hun schoenen uit moeten doen om zich eens even flink uit te leven. Een springkussen huren betekent veel lol met weinig moeite. Springkussens zijn er in eindeloos veel soorten en maten. De kleinste, van vier bij drie meter, zijn voorzien van leuke afbeeldingen en bieden ruimte om flink heen en weer te springen. Hoe groter het kussen, hoe spectaculairder het wordt. Zo kun je complete luchtkastelen huren of een springkussen in de vorm van een brandweerwagen. Er zijn ook springkussens met een glijbaan of een klimwand.

2. Stormbanen

Voor wie wat meer spanning en sensatie wil hebben, zijn stormbanen een goede keuze. De eenvoudigste zijn voorzien van een hoge glijbaan waarop gasten uren lol kunnen beleven. Het is ook mogelijk om de glijbaan te laten eindigen in een ballen- of waterbad. Voor wie het wat groter wil hebben, zijn stormbanen met een thema erg leuk. Bijvoorbeeld een piratenboot of voetbal stormbaan. Het is ook mogelijk een stormbaanpakket te huren, met verschillende kleinere stormbanen om op meerdere locaties tegelijk plezier neer te zetten.

3. Overige luchtkussens

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties om het voorjaar goed te beginnen. Je kunt bijvoorbeeld een opblaasbaar ballenbad huren. Ideaal om een familiedag of buurtfeest een flinke boost te geven. Op je bedrijfsfeest de hoogste baas in actie zien? Dan is limbo dansen ook een leuk idee. Voor een kinderfeestje kun je een opblaasbare troon voor de jarige opzetten en om iedereen even flink in beweging te brengen is het leuk om een competitie met de skippybalk op te zetten of een pannakooi op te zetten.

Iets anders nodig?

Het moge duidelijk zijn, de keuze in luchtkussens voor dit voorjaar is weer reuze. Elk evenement is in een handomdraai omgetoverd in een actieve happening waar iedereen lol aan beleeft. Neem contact op om te ontdekken wat er precies mogelijk is voor jouw evenement.

      

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 20km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Stormbaan huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur is de specialist in de verhuur van stormbanen, glijbanen en obstakelruns. Wij beschikken over meer dan tien verschillende stormbanen in diverse thema's en formaten. Deze stormbanen, ook wel een hindernisbanen genoemd zijn ook te huur inclusief op- en afbouw en begeleiding. Wij nemen alle zorgen uit handen.
In ons assortiment zitten onder anderen: voetbal, winter, circus, mega, jungle en nog vele andere.

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Springkussens huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur is de specialist in de verhuur van springkussens. Wij beschikken over meer dan 20 verschillende springkussens in diverse thema's en formaten in ons grote magazijn in Rotterdam of vanuit een van onze filialen in het land. Zoals de kleine ksusens van 3x4 of de grote van 5x6. Wilt u er een dak boven zodat de kids uit de regen of juist uit de zon zijn, ook dat kan. Of zoekt u nog meer uitdaging voor de springers, dan hebben wij ook diverse kussens met spelellementen er in.

Leuk voor kinderfeestjes, burendag, open dag en diverse andere activiteiten.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners

administratiekantoor nzr Springkussenverhuur Nederland
Leisure co