Tower Base Jump

Aantal:

909,09

1 dag 

excl. BTW

1.100,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Tower Base Jump
>
  • Tower Base Jump
<

Producteigenschappen

Afhaalkorting
10%
Lengte
10m
Breedte
10m
Hoogte
10m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte Stroombehoefte
3x 1100 watt (230 volt)
Gewicht Gewicht
950 kg
Transportmaat Transportmaat
2 rollen van 1.50m x 1.50m
Transport advies
Bezorging is noodzakelijk
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Moeilijk
Op-/ afbouw advies
Op- en afbouw noodzakelijk
Op- en afbouw duur
40-60 min
Op- en afbouw aantal personen
3-6
Begeleiding Begeleiding
We verzorgen de attractie standaard voor 5 uur.

Omschrijving

Towerjump

Voor de stoere jongens en meiden die gek zijn op uitdagingen is de towerjump het springkussen voor urenlang vermaak. Dit springkussen is te huur bij Gaaf! verhuur voor een scherpe prijs. Het doel van deze springkussen is dat je zelf omhoog klimt via de opblaasbare trap. Vervolgens lanceer je weer naar beneden, midden op de stip. Deze activiteit is ideaal als je een scoutinguitje organiseerd of een verjaardagsfeest. Om de veiligheid van de kinderen te waarborgen is ouderlijk toezicht vereist.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

 

Extra Productopties


149,95

1 dag

excl. BTW

181,44

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

8,26

1 dag

excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen