3 gave survivalbanen voor een actieve verjaardag

woensdag 9 september 2020

Heb je binnenkort een verjaardag te vieren en wil je eens wat anders doen om het te vieren? Een survivalbaan huren staat garant voor een leuke tijd met veel actie en plezier. En juist omdat het huren van een survivalbaan zo leuk is, is er een uitgebreid aanbod aan survivalbanen voor verhuur. Twijfel je daarom over welke baan het best bij je past? We zetten hieronder drie gave soorten survivalbanen voor je op een rij!

Stormbanen huren

Een stormbaan huren voor een verjaardag wordt altijd enorm gewaardeerd. Een stormbaan bestaat uit een heleboel leuke obstakels die getrotseerd moeten worden om de andere kant van de baan te bereiken. Rennen, springen, duiken, klimmen, klauteren, vallen en opstaan: op een stormbaan moet het allemaal. Een hele onderneming dus, en dat maakt het juist zo leuk. Stormbanen zijn geschikt voor jong en ouder en daarom een leuke gezins- of familieonderneming. Stormbanen bestaan daarnaast in allerlei vormen, maten én thema’s, dus het is mogelijk om een stormbaan te kiezen die helemaal past bij jouw viering. Bij Gaaf! Verhuur kun je bijvoorbeeld stormbanen huren met thema’s als Piet Piraat, winter, voetbal, jungle en circus. Voor de allerkleinsten is er zelfs een speciale kleuterstormbaan die uitermate geschikt is voor verjaardagen en kinderfeestjes. Er zit dus ongetwijfeld iets voor je bij!

 

Buikschuifbanen huren

Buikschuiven: wie kent het niet en wie heeft het vroeger niet gedaan? Kinderen kunnen zich hele dagen vermaken met buikschuiven, en daarom is het een geweldig idee om een buikschuifbaan te huren voor een verjaardag. Door het huren van een buikschuifbaan kunnen de kinderen de hele dag schuiven, spelen met het water, wedstrijdjes doen en lol hebben. Een fantastische verjaardag gegarandeerd!

 

Glijbanen huren

Ook glijbanen zijn uitermate populair bij kinderen en zorgen daarom voor urenlang vermaak. Daarnaast zijn er allerlei verschillende soorten glijbanen, zodat je kunt kiezen wat er het beste bij de verjaardag past. Is de verjaardag op een hete zomerdag? Ga dan voor een glijbaan met een waterbad aan de onderkant. Is het wat kouder of wil je dat er onderaan de glijbaan nog gespeeld kan worden? Dan is een glijbaan met een ballenbak aan de onderkant juist een leuk idee. Ongeacht je keuze: een glijbaan huren voor een verjaardag zal sowieso in de smaak vallen!

 

Bij Gaaf! Verhuur verhuren we een heleboel survivalbanen die perfect zijn voor een actieve verjaardag. Wil je meer weten over ons verhuur of ben je op zoek naar advies? Neem dan vooral contact met ons op.

Terug naar het nieuwsoverzicht