Suikerspinmachine huren: 3 geschikte gelegenheden

donderdag 15 oktober 2020

Suikerspinmachines zie je voornamelijk op kermissen, waardoor de suikerspin vaak een lekkernij is waar je hooguit een paar keer per jaar van kunt genieten. Maar wist je dat je bij Gaaf! Verhuur ook je eigen suikerspinmachine kunt huren? Met alle benodigdheden, allerlei kleuren en eventuele extra porties weet je zeker dat er ongelimiteerd gesmuld kan worden. En hoewel wij het allerliefst iedere dag zouden smullen van een suikerspin, benoemen we in dit blog drie perfecte gelegenheden voor het huren van een suikerspinmachine voor. Eet smakelijk!

1. Voor een verjaardag

Misschien wel de meest voor de hand liggende gelegenheid voor het huren van een suikerspinmachine, is een kinderverjaardag. Zeker als je allemaal leuke spelletjes hebt bedacht of een springkussen of stormbaan hebt gehuurd, weet je zeker dat de kids na een tijdje spelen wel toe iets zijn aan iets lekkers. En dat is dan uiteraard het perfecte moment om ze te verrassen met een echte suikerspinmachine. Over dit feestje zullen de kinderen nog maanden napraten!

2. Voor een sport- en speldag

Basisscholen organiseren regelmatig sportdagen en/of speldagen. En ook dat is natuurlijk de perfecte gelegenheid om een suikerspinmachine te huren. Natuurlijk kan het wat raar klinken om op een gezonde sportdag een ongezonde snack als suikerspin aan te bieden, maar zo’n snack geeft de kinderen wel gegarandeerd een zoete suikerboost om nog even door te gaan. En zeg nou eerlijk: na het harde spelen en sporten hebben de kinderen, ouders én leraren wel wat lekkers verdiend, toch?

3. Voor een buurtfeest

Tot slot is het natuurlijk ook een geweldig idee om een suikerspinmachine te huren voor een buurtfeest. Terwijl de ouders lekker met elkaar aan het bijkletsen zijn, kunnen de kinderen samen spelen en genieten van hun suikerspin. Daarnaast is het ook nog eens hartstikke leuk om de kinderen zelf hun suikerspin te laten maken (onder begeleiding), wat het enthousiasme natuurlijk alleen maar zal verhogen. En uiteraard geldt ook hier dat de ouders natuurlijk ook stiekem mogen meesmikkelen; wij zullen het in ieder geval niet doorvertellen. ;)    

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er meer dan genoeg redenen én gelegenheden om een suikerspinmachine te huren. Ben je nou benieuwd of één van onze suikerspinmachines geschikt is voor jouw evenement, wil je meer weten over het huren van een suikerspinmachine of heb je advies nodig? Neem dan zeker even contact met ons op, want we helpen je maar al te graag.

Terug naar het nieuwsoverzicht