Skytube Zwart

Aantal:

39,95

1 dag 

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Skytube Zwart 6m
>
  • Skytube Zwart 6m
<

Producten in pakket

1x
Skytube Blower Skytube Blower
1x
Skytube Zwart Skytube Zwart

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 6,0 m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)

Omschrijving

Skytube Zwart

Organiseer je een black party en moet iedereen in het zwart komen? Dan heb je vast nagedacht over het uiterlijk op de dansvloer. Maar ook de binnenkomst hoort natuurlijk mooi in het thema te zijn. Om de gasten gelijk te laten zien waar de ingang is past hier een mooie skytube zwart bij! De skytube zwart trekt gelijk de aandacht van de gasten. Het huren van een skytube doe je voor een scherpe prijs bij Gaaf! verhuur. We verhuren een groot assortiment aan skytubes die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Naast skytubes verhuren we ook nog opblaasbare figuren speciaal voor als je een jubileum viert. 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

39,95

excl. BTW

48,34

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen