Skytube Geel

Aantal:

41,32

1 dag 

excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Skytube Geel 6m
>
  • Skytube Geel 6m
<

Producten in pakket

1x
Skytube Blower
Skytube Blower
1x
Skytube Geel
Skytube Geel

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 6,0 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Op-/ afbouw advies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Skytube Geel

Organiseer je een feest en wil je dat heel de buurt weet dat er een knallend feest gaande is? Dat doe je natuurlijk met onze gele skytubes! De skytube is zo lang dat het gelijk opvalt dat er een feest aan de gang is. Ook de kleur geel, is een kleur die je niet zomaar kunt negeren. Het huren van een skytube kun je bij Gaaf! verhuur. Wij verhuren skytubes van uitstekende kwaliteit in verschillende kleuren die passen bij jouw feest.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

39,95

1 dag

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen