Sky Swing

Aantal:

907,50

1 dag 

excl. BTW

1.098,08

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Sky Swing
>
  • Sky Swing
  • Sky Swing
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
23mx7,5mx8m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6
Lengte
23 meter
Breedte
7,5 meter
Hoogte
8 meter
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x1100 watt & 3x 1500 watt
Op-/ afbouw advies
Op- en afbouw noodzakelijk
Begeleiding Begeleiding
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

De Sky Swing

De Sky Swing, Het interactieve spelkussen dat op verschillende manieren inzetbaar is en de maximale inspanning vergt van iedere deelnemer. Een uitdaging voor echte durfallen. Bungel meters boven de opblaasbare ondergrond en bereik via touwladders de overkant. Daar wacht alweer de volgende opgave; een vrije val van zes meter hoogte waarbij je wordt opgevangen door onze veilige valkussens.

Naast de Sky Swing op zoek naar meer soortgelijke attracties voor bijvoorbeeld uw zeskamp? Dan zijn de Sweeper en de Slingerbal ook zeker de moeite waard om te bekijken. Bij Gaaf! verhuur vind je alles wat je nodig hebt om je feest compleet te maken. Niets is ons te gek. 

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

79,95

1 dag

excl. BTW

96,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

39,95

1 dag

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen