Schaatsbaan / Ijsbaan 90m2

Aantal:

991,73

1 dag 

excl. BTW

1.199,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Schaatsbaan / Ijsbaan 90m2
>
  • Schaatsbaan / Ijsbaan 90m2
  • Schaatsbaan / Ijsbaan 90m2
  • Schaatsbaan / Ijsbaan 90m2
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
10 x 9 m
Op-/ afbouw advies
Op- en afbouw noodzakelijk
Begeleiding Begeleiding
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Schaatsbaan / Ijsbaan 90m2

Organiseer je een evenement en wil je activiteiten kunnen doen zonder vast te zitten aan het seizoen? Gaaf! verhuur verhuurt een groot assortiment aan springkussens, spellen en andere feestproducten voor een geslaagd evenement. Ook verhuren we een schaatsbaan van 90 vierkante meter. Als je denkt dat dit alleen in de winter kan, dan heb je het mis. Deze schaatsbaan is namelijk van kunsstof waardoor het 365 dagen geschaatst kan worden! Een ideale uitvinding voor de echte schaatsliefhebbers. Verder bestaat de kunsstof schaatsbaan uit opblaasbare wanden waardoor de kinderen zachten tegen de zijkanten kunnen aanleunen als ze even uit balans raken. Ook zijn de opblaasbare wanden in 1 minuut opgeblazen door de elektrische ventilator. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

299,95

1 dag

excl. BTW

362,94

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen