Quality time met de familie? 3 leuke spelletjes

woensdag 9 oktober 2019

In deze tijden van mobiele telefoons en een leven online, is het belangrijk om écht contact met elkaar te hebben en te houden. Natuurlijk kun je met de familie op de bank gaan zitten en eens een goed gesprek voeren, maar dat is toch veel te zwaar? Veel leuker is het om lekker in actie te komen, de competitie met elkaar aan te gaan en flink veel lol te hebben. En hoe doe je dat nou beter dan met Oud-Hollandse spelletjes of andere leuke attracties die je makkelijk huurt.


Levende bordspellen

Lekker spelen samen is echt niet iets dat voorbehouden is aan kinderen. Ook volwassenen mogen zich lekker vermaken met spelletjes uit hun jeugd en allerlei universele games maar dan met een twist. Je kunt een potje schaken met elkaar, maar leuker is het om XL gezelschapsspelen te huren en een levend schaakbord van de hele familie te maken, nietwaar? De mannen wit, de vrouwen zwart of iets in die trant en dan spelen maar! Allerlei bordspellen worden nét wat leuker in de XL variant!

 

Springkussens

Het leuke aan het huren van attracties is dat ze vaak geschikt zijn voor jong en oud. Het woord springkussen doet misschien vermoeden dat het voorbehouden is aan kinderen, maar je zult versteld staan van de lol die volwassenen hebben op zo’n ding. En je kunt multifunctionele springkussens huren waar een leuk element van competitie en strijd in zit, om de dag met je familie extra leuk te maken. Lekker makkelijk trouwens dat de attracties gewoon worden gebracht en gehaald en desgewenst ook voor je opgebouwd. Kun jij je bezighouden met lol maken en genieten van de quality time met je familie.

 

Seizoensgames

Wat het ook altijd doet is een leuk seizoensspel. Zo kun je bijvoorbeeld schaatsattracties huren of een winters springkussen regelen dat je ook als stormbaan kunt gebruiken. Succes gegarandeerd want iedereen wil toch de snelste zijn op zo’n baan? En voor de niet zo fanatiekelingen kun je dan natuurlijk altijd een ouderwetse koek-en-zopie neerzetten met warme chocolademelk en glühwein. Maakt het plaatje helemaal compleet en op die manier heeft iedereen een leuke dag, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid en voorkeuren.

 

Wil je nou weten welke attracties je allemaal kunt huren om van die familiedag een groot succes te maken? Kijk dan eens rond op de site en neem ook gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken die passen bij jouw wensen. Samen maken we er een groot feest van!

Terug naar het nieuwsoverzicht